August 28, 2024

Un Plan pentru Excelența în Afaceri

Piaţa evaluărilor va creşte în 2024 cu aproximativ 10%
Un Plan pentru Excelența în Afaceri
Share
Instagram
Twitter
Facebook

”Creşterea anuală a pieţei de evaluare nu a fost exponenţială în ultima perioadă, fiind înregistrate variaţii de până la 10% în fiecare an. Estimez că, în 2024, piaţa evaluărilor va creşte, probabil, cu acelaşi procent. (...) Evaluarea afacerilor are un potenţial ridicat de creştere, deoarece din ce în ce mai mulţi antreprenori înţeleg importanţa cunoaşterii valorii reale a companiei în care au investit bani şi timp în decursul multor ani de zile. De altfel, raportul de evaluare nu comunică doar o valoare, ci descrie toţi factorii care influenţează acea valoare estimată şi modul cum ei ar putea fi îmbunătăţiţi pentru creşterea acesteia”, a declarat Stan pentru News.ro.

El a făcut şi o serie de estimări referitoare la evoluţia evaluărilor pentru garantarea împrumuturilor, precum şi a evaluărilor de active şi de companii.

Potrivit lui Laurenţiu Stan, evaluarea pentru garantarea împrumuturilor are încă un potenţial ridicat în România, în pofida dobânzilor ridicate şi a dificultăţii întâmpinate de anumite categorii ale populaţiei în a accesa un credit ipotecar. El a argumentat arătând că în 2023 au fost demarate multe proiecte imobiliare rezidenţiale care îşi vor găsi în continuare cumpărători, aceştia având nevoie de o evaluare a proprietăţii achiziţionate pentru obţinerea creditului.

Conclusion

Streamlining isn't merely about cutting excess

In conclusion, streamlining your business is not just a one-time initiative but a dynamic process that requires ongoing commitment and adaptability. By understanding your current operational landscape, crafting a targeted strategy, and embracing a culture of continuous improvement, you pave the way for long-term success. Streamlining isn't merely about cutting excess; it's about optimizing processes, harnessing technology, and fostering a mindset of innovation. As businesses navigate the operational waters with a keen eye on efficiency, they not only enhance their current performance but also position themselves as agile, resilient entities ready to thrive in the ever-evolving business landscape.

Details
Date
August 28, 2024
Category
consultanță
Reading Time
8 Min
Author
Certificat Exit Planning Advisor (CEPA) de The Exit Planning Institute (SUA) Singurul deținător al certificării EPI în România 15 ani de experiență în evaluarea afacerilor și a activelor intangibile Certificat de organizații naționale și internaționale importante din domeniul evaluărilor
RElated News
28
Aug
consultanță

Un Plan pentru Excelența în Afaceri

Piaţa evaluărilor va creşte în 2024 cu aproximativ 10%
Read Article
25
Aug
consultanță

Ghid pentru Optimizarea Afacerii Tale

Pătrunde în lumea eficienței operaționale și învață strategii pentru a crește productivitatea fără efort.
Read Article
kapital minds

Obține o ofertă personalizată

Hai sa discutăm despre cum îți putem accelera afacerea și debloca succesul.